logobanner

  • header1
  • header2
  • header3
  • header4
  • header5
  • header6

Vrijwilligersproject

De SamenUitBus is een vrijwilligersproject. Dat wil zeggen dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vrijwilligers. Zowel de chauffeurs, de begeleiding, de planners, de telefonistes en de administratieve medewerkers zetten zich belangeloos in voor de deelnemers van de SamenUitBus.

De vrijwilligers hebben écht hart voor de zaak en leveren een belangrijke bijdrage aan het realiseren van het doel van de SamenUitBus. Kortom: chapeau voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor de SamenUitBus!

                     SamenUitBus zoekt uitbreiding vrijwilligersteam

De SamenUitBus Horst aan de Maas organiseert bijna dagelijks uitstapjes voor ouderen die behoeften hebben aan contact met leeftijdsgenoten en een gezellig dagje uit.
In de afgelopen maanden heeft de SamenUitBus (SUB) veel nieuwe klanten mogen begroeten. Dit betekent dat de organisatie moet worden aangepast en uitgebreid met nieuwe vrijwilligers, immers, de SUB werkt alleen met vrijwilligers. Ze zijn met name op zoek naar vrijwilligers op de maandagmiddag die mee willen helpen met het plannen en organiseren van uitstapjes. Ook zijn ze op zoek naar vrijwilligers die op maandag- en/of op donderdagochtend mee willen helpen op het kantoor van de SUB in Horst. Dit houdt o.a. in telefoneren met klanten, rittenstaten voor de chauffeurs op de computer invullen en wat algemene kantoorwerkzaamheden bijvoorbeeld het bijhouden en bestellen van kantoorartikelen. 
Bent u de nieuwe aanwinst voor dit team, dan komen zij graag in contact met U.
Meer informatie: kijk naar onze website www.samenuitbus.nl of stuur een mailtje naar: info@samenuitbus.nl